indo@sloopautotiel.nl

Personal coach

Wat is een Personal coach?Net zoals coaches voor topmanagers en voor topsporters, gaan personal coaches een heel duidelijke verbintenis met jou aan. Er wordt samengewerkt naar een vooraf afgesproken resultaat. In dit geval: uitzoeken waarom je vastzit in jouw job en hoe je daar zo snel mogelijk kan uitgeraken. Let wel op: personal coaches zijn geen psychologen. Wij geven geen antwoorden, wij helpen jou om jouw inzichten terug zichtbaar te maken, om jouw persoonlijkheid terug zichtbaar te maken, om jou te ondersteunen bij de keuzes die je gaat maken.

Wilt u Personal trainer worden dan is onze opleiding echt iets voor u want wij werken hoofdzakelijk praktijkgericht. Bedoeling is dat je na de opleiding zelfstandig bewegingsbeperkingen kunt opsporen en bewegingsstrategieën kunt toepassen om aan de noden van je klanten tegemoet te komen. De combinatie van de praktijkgerichte opleiding en het brede scala aan oefeningen zorgt ervoor dat je efficiënt de vertaling naar je eigen praktijk kunt maken.

Meer over Personal coach

Personal trainer Geel.
Aan de hand van een intake gesprek maakt een personal trainer een uitgebreide screening om een duidelijk beeld te krijgen van je fysiek maar ook van je persoonlijkheid. Hierna gaat de personal coach samen met je aan de slag om je fysiek, levensstijl en andere doel te bereiken. meer informatie

training assertiviteit

Basic-Fit Fitness Personal Training Fysiotherapie.
Een personal trainer is bereikbaarder dan je denkt en steeds meer mensen schakelen er daarom één in om hun doel te behalen. Snel resultaat gegarandeerd! Voordelen van personal training. Een personal trainer stelt samen met jou een trainingsprogramma op dat volledig is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

SportY-X Zwevegem en Wevelgem nieuw trainingsconcept.
SportY-X Zwevegem en Wevelgem is een volledig nieuw trainingsconcept waarbij we een aangepaste training, combineren met revolutionaire virtuele begeleiding via hoogkwalitatieve toestellen. Bij SportY-X richten we ons op functionele en Personal Training. Maak kennis met SportY-X en jouw digitale Personal Trainer.

Stijn Coppé Gediplomeerd personal trainer Brugge.
Diplomas: Bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie, NASM trainer National Academy of Sports Medicine, FMS trainer, Exos Fitness Specialist, Functional Trainer Functional Training Network, Mental Coach, Functional Trainer Summit München. Werkervaring: Enkele jaren gewerkt als fitness coach in verschillende fitnesscentra in de regio Brugge gecombineerd met personal training aan huis en groepslessen in bedrijven.

Personal Training in Leuven.
Leer opnieuw correct te bewegen, ademen en trainen op een correcte en veilige manier met een fitness coach. Schakel een personal trainer in Leuven in om gewicht te verliezen, er geweldig uit te zien en je beter dan ooit te voelen!

Personal trainer Maasmechelen, Limburg Strong Fit Groepstraining.,
Dankzij een super motiverende coach! Elvire Snijkers / 5 Recensie via Facebook. Als je wil afvallen en strakker worden op de juiste plaatsen, 1 adres, nl Ani. Mijn broeken passen weer. Ik heb bijna 2 reeksen achter de rug en doe er nog graag een derde bij. Stephanie Santana Flores / 5 Recensie via Facebook. Ahwell, zeer blij dat ik bij u mag komen trainen, ik ben de laatste weken veel cm kwijt, ik kan eindelijk zeggen dat ik trots en fier ben op mezelf, ik heb eindelijk mijn zelfvertrouwen terug en dat dankzij u! Ik heb er van genoten en ik zal er zeker nog van genieten van je training! BEDANKT om mij goed te stimuleren en in u vertrouwen! Bekijk alle recensies van onze klanten. Strong Fit Oude Baan 112 3630 Maasmechelen BE0666610922. Personal Training Voedingsadvies Weging met lichaamsanalyse Groepstraining Small group sessions Bokslessen Thaibokslessen Sportverzorging Sportmassage.

Personal Training bij Vision21 in Roeselare.
Meer resultaat met Personal Training! Personal training is een strikt persoonlijk begeleide oefensessie in en/of outdoor, waarbij een coach de klant bijstaat met een variatie aan oefeningen op maat en naar wens en doelstelling van die klant. Geschikt voor iedereen.:

Personal Coach Fit Club 12.
Het woord Personal in Personal Coach wordt door Wout letterlijk genomen. Hij let vooral op het correct uitvoeren van de oefeningen, zodat blessures vermeden worden en ik telkens opnieuw mijn grenzen kan verleggen. op 1 jaar tijd van 66kg naar 54kg

Wat doet een personal coach voor jou?
Coachen in de natuur. Wat doet een personal coach? Hoe werkt een personal coach? Net zoals coaches voor topmanagers en voor topsporters, gaan personal coaches een heel duidelijke verbintenis met jou aan. Er wordt samengewerkt naar een vooraf afgesproken resultaat


Personal trainer Mechelen

De Motion Academy ligt in de Lange Schipstraat, een autoluwe straat in hartje Mechelen. Je rijdt gemakkelijk met je wagen tot voor de deur, er zijn parkeerplaatsen voorzien. Vergeet in dat geval zeker niet om je nummerplaat door te geven aan onze personal trainers.

Opleiding personal trainer

Personal trainer worden?  Dan zit je hier goed! Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl.Remotion Training® gebruikt lichaamsbeweging als tool om bewegingsbeperkingen weg te werken en het bewegingsrendement te verbeteren. Ideaal voor starters – als meerwaarde in hun ontwikkelingsproces – of voor ervaren rotten die nog een extra specialisatie aan hun toolkit willen toevoegen.Remotion Training® is een erkend dienstverlener van de KMO-Portefeuille.